Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Take-Two Interactive (proprietarii GTA) cumpără Zynga (creatorii FarmVille), pentru 12,7 mld. de dolari

Take-Two Interactive (proprietarii GTA) cumpără Zynga (creatorii FarmVille), pentru 12,7 mld. de dolari

Take-Two Interactive, unul dintre cei mai mari jucători din industria de jocuri video, se extinde pe piața de mobile gaming prin achiziția Zynga în schimbul a 12,7 miliarde de dolari.

Take-Two deține dezvoltatori precum Rockstar Games, creatorii GTA, Read Dead Redemption, dar și 2K, care a lansat titluri precum Borderlands sau NBA. Prin această achiziție, jocuri de mobile precum CSR Racing, FarmVille sau Words with Friends vor intra în portofoliul Take-Two.

Take-Two va cumpăra toate acțiunile Zynga evaluate la 9,8 dolari per acțiune, iar asta înseamnă o valoare totală de 12,7 miliarde de dolari.

„Această combinație strategică reunește cele mai bune francize de console și PC , cu o platformă de publishing mobile diversificată, lider pe piață, care are o istorie bogată de inovație și creativitate”, a declarat președintele și CEO-ul Take-Two Strauss Zelnick.

Și Zynga a făcut o serie de achiziții în ultimul timp, după ce a cumpărat studioul din spatele Torchlight 3 la începutul anului trecut. Zynga s-a bazat uneori pe achiziții pentru a găsi cele mai tari jocuri de pe piața jocurilor mobile.

Cei de la Take-Two au spus că industria de telefonie mobilă este în prezent în creștere cu peste 8%. Jocurile mobile vor reprezenta acum jumătate din veniturile sale nete (cantitatea netă de produse și servicii vândute digital sau vândute fizic).

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.