Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Taurii sunt mâncați de vii … Bursele în cădere continuă!

Taurii sunt mâncați de vii … Bursele în cădere continuă!

Este greu să fii taur în acest moment. De fiecare dată când te decizi să cumperi o scădere… ei bine… știi ce se întâmplă. Forța pură a amenințărilor cu care se confruntă piața bursieră și economia în momentul de față face ca orice investitor care nu se numește Micheal Burry să fie în dificultate.

Cei 3 mari: În fiecare zi auzim de Fed și de escaladarea războiului dintre Rusia și Ucraina, dar mulți nu vorbesc despre gravitatea celui de-al treilea factor care afectează piețele: reînnoirea blocajelor chinezești.

Două dintre cele mai mari orașe din China, Beijing și Shanghai, sunt în prezent închise, adăugând o presiune suplimentară asupra lanțurilor de aprovizionare și diminuând activitatea economică din întreaga lume.

Goldman Sachs consideră că randamentele acțiunilor vor fi semnificativ reduse în viitorul apropiat. David Kostin a exclus o revenire pe termen scurt, deoarece există mult prea multă incertitudine pentru ca investitorii să declanșeze o revenire. Kostin crede că oscilațiile pieței vor continua să fie sălbatice până când “calea inflației va fi clarificată”.

Piața bear: În timp ce Nasdaq și Russell au intrat bine în teritoriul bear, S&P mai are încă puțin de mers, ceea ce este un gând înfricoșător având în vedere cât de mult au scăzut deja multe acțiuni. Cu traseul pieței de astăzi, S&P a scăzut acum cu aproximativ 17,4% față de maximele sale, având nevoie de încă aproximativ -2,6% pentru a ajunge la o piață bear oficială. S&P a căzut astăzi sub 4.000 pentru prima dată din martie 2021.

La cum arată lucrurile în acest moment, se pare că S&P va ajunge în cele din urmă la o piață bear și trebuie să ne întrebăm cât de mult mai mult va duce acest lucru la scăderea acțiunilor individuale.

Dar când se va termina totul? Cu siguranță, nimeni nu poate nu cu siguranță. Dar Dennis Gartman, președintele University of Akron Endowment, prezice că lichidarea finală va avea loc atunci când acțiunile vor avea o scădere de 5-6% într-o singură zi.

Până atunci, Gartman recomandă să rămânem conservatori pe piață. “Fiți mai puțin implicați. Fiți mai puțin lung. Încercați să fiți cât se poate de conservatori”, a declarat el pentru Bloomberg.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.