Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

TeraPlast obține pentru a treia oară cel mai mare scor Vektor în comunicarea cu investitorii

TeraPlast obține pentru a treia oară cel mai mare scor Vektor în comunicarea cu investitorii

În cadrul evaluării Vektor, desfășurată de ARIR (Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România) pentru anul 2021, $TRP a obținut scorul maxim, 10, pentru a treia oară consecutiv.

Evaluarea Vektor analizează, începând cu anul 2019, comunicarea cu investitorii a emitenților de la BVB în baza a 15 criterii. Companiile listate pot obține o notă de maximum 10.

În urma evaluării din 2021, 10 companii listate au obținut nota 10, printre care și TeraPlast.

„Încă de la început, TeraPlast și-a asumat să depună toate eforturile pentru a obține nota 10. Este modul nostru de a ne asigura că oferim investitorilor care au încredere în noi informații corecte, complete și în timp util. Implementarea bunelor practici internaționale de pe piața de capital este unul dintre obiectivele strategice ale TeraPlast. Faptul că ARIR face această evaluare este un mare plus pe care îl aduce pieței de capital din România pentru că impune profesionalizarea IR-ului pentru toate companiile de pe bursa românească. TeraPlast va continua să depună eforturile necesare pentru a fi de nota 10 pe toate planurile.” a menționat Alexandru Stânean, CEO TeraPlast.

Despre Grupul TeraPlast

Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack și Somplast. Începând cu 2 iulie 2008, TeraPlast SA este listată la Bursa de Valori București sub simbolul TRP. Acțiunile companiei sunt incluse în indicele de referință BET al Bursei de Valori Bucuresti și, din septembrie 2021, în indicii Small Cap și Global All Cap ai FTSE Russell.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.