Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

TOKERO. Crypto Exchange-ul românesc care inovează piața de crypto

TOKERO. Crypto Exchange-ul românesc care inovează piața de crypto

TOKERO. Crypto Exchange-ul românesc care inovează piața de crypto. – Scrisoare deschisă de la Marius Morra, CEO și Co-Founder al TOKERO.

Marius Morra aici, CEO și Co-Founder al TOKERO, unul dintre puținele proiecte de crypto care își propune să rămână, nu să plece cu banii.

Echipa de PR m-a sfătuit să nu spun fraza de mai sus, dar nu am vrut să-i ascult. Consider că este important să spunem lucrurilor pe nume. Să fim transparenți, să ne asumăm poziția și să point fingers. Doar asta ne face să evoluăm și să facem diferența dintre un scam și un proiect valoros.

Tot echipa de PR m-a sfătuit să vă spun despre viziunea proiectului, echipa TOKERO, beneficiile pe care le ai dacă începi să investești în crypto alături de noi și despre cele mai interesante feature-uri ale platformei. Cu acest lucru o să-i ascult.

În continuare, îți voi face o introducere scurtă în lumea TOKERO

Proiectul TOKERO a început în 2017, când împreună cu Sabin Simionescu (Co-CEO & Co-Founder) ne-am decis să construim un exchange românesc de crypto, la acea vreme sub denumirea LDV Bank, evoluat între timp în TOKERO Crypto Exchange. De atunci și până acum, am trecut prin diferite momente și etape ale business-ului. Am fost primii care am listat monede precum Elrond (actual MultiversX), WAM, HUMANS.AI sau BH Network. Ba chiar anul acesta, la Gala Crypto Expo Europe, am câștigat premiul pentru cel mai bun crypto exchange românesc.

În momentul de față suntem unul dintre puținele exchange-uri de crypto care suportă conturi corporate. În plus, avem un proces de verificare rapid și sigur – de la validarea documentelor necesare până la prima tranzacție trec doar câteva ore. Am putea scurta și mai mult acest proces, însă avem o politică de Anti-Money Laundering pe care o respectăm cu strictețe. 

Ce ne diferențiază cu adevărat este că ne pasă de oameni și de ce își doresc. Le oferim suport 24/7 și le oferim cele mai eficiente soluții. Colectăm feedback constant despre experiența cu TOKERO, platformă și App, sau le cerem să ne comunice ce feature-uri noi își doresc. 

De exemplu, recent am făcut public feature-ul de achiziționare crypto cu cardurile MasterCard, iar colega noastră Alexandra sună fiecare user să-l întrebe despre experiența avută.

Misiunea noastră este să transformăm spațiul crypto într-unul mai accesibil pentru cât mai mulți useri, așa că am organizat seria “Meetups by TOKERO”, în care ne-am întâlnit și-am stat de vorbă cu diferiți oameni din Cluj-Napoca, Timișoara și Oradea. La evenimente au participat începători, avansați sau chiar oameni care au experimentat spațiul crypto încă de la început. 

În viitor ne propunem să inovăm complet piața de crypto, să eficientizăm pe cât posibil toate procesele. Deja am pornit platforma în Franța și urmează să deschidem noi piețe în Spania și Italia.

Dacă ați ajuns cu cititul până aici, vreau să vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Acestea fiind spuse, vă aștept pe TOKERO în fascinanta lume crypto. Pentru cei interesați, accesați link-ul de aici și faceți prima investiție 👉 https://cutt.ly/tokero

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.