Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Transilvania Broker de Asigurare își majorează cu 30% profitul la 9 luni 2021

Transilvania Broker de Asigurare își majorează cu 30% profitul la 9 luni 2021

Listată acum 4 ani, TBK (TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE SA) înregistrează după primele 3 trimestre creșteri la toate capitolele din bilanț. Transilvania Broker de Asigurare (TBK) a obținut în primele 9 luni venituri din exploatare de 68,72 milioane lei, în urcare cu 20,1% față de cele de 57,22 milioane lei în perioada similară a anului trecut.

„Volumul primelor intermediate s-a majorat cu 22,2%, în timp ce valoarea medie brută a comisionului a fost de 18,1%”, explică firma această dinamică în raportarea trimestrială.

În același interval de raportare, cheltuielile de exploatare au crescut cu 18,9%, la 62,56 milioane lei, de la 52,61 milioane lei. Astfel, rezultatul net a urcat cu 30,9%, la 5,29 milioane lei, de la 4,04 milioane lei în primele 3 trimestre ale anului trecut. La S1, câștigul net era deja de 3,36 milioane lei, iar pe întreg anul trecut, acesta a fost de 5,32 milioane lei.

Activele totale ale companiei erau la data de 30 septembrie de 26,61 milioane lei, cu 79,6% mai mari decât cele 14,82 milioane lei de la 1 ianuarie 2021. În răstimp, datoriile totale s-au majorat cu 148,9%, la 18,07 milioane lei, de la 7,26 milioane lei.

Transilvania Broker de Asigurare s-a listat la Bursa de Valori București în noiembrie 2017 în urma unei operațiuni de piață închisă după numai 2 zile a cărei valoare s-a ridicat la 9,03 milioane euro (1,96 milioane euro).

Atunci a fost pus în vânzare un pachet reprezentând 25,00% din capitalul social. Acționarii majoritari au răscumpărat între timp o parte din titluri. La 30 iunie, Gabriel Login avea o participație de 46,37% din acțiuni, iar Dan Niculae avea o deținere de 30,75% din titluri. La ultimul preț de piață de 43,00 lei/acțiune, capitalizarea de piață a companiei se ridică la 107,50 milioane lei (21,72 milioane euro).

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.