Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Transilvania Broker de Asigurare vrea să distribuie dividende de 7,5 milioane de lei, cu un randament de 9,4%

Transilvania Broker de Asigurare vrea să distribuie dividende de 7,5 milioane de lei, cu un randament de 9,4%

Transilvania Broker de Asigurare (simbol bursier TBK), una dintre cele mai mari companii de brokeraj în asigurări de pe piaţa locală, ia în considerare distribuirea unor dividende de 7,5 milioane de lei, dividendul brut per acţiune fiind de 1,5 lei, reiese dintr-un raport publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

Astfel, randamentul ar ajunge la 9,4%, conform calculelor efectuate de ZF pe baza datelor BVB, profitul net de repartizat fiind de circa 9,5 milioane de lei.

Propunerea se află pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acţionarilor – Ordinară şi Extraordinară din 27 aprilie 2022. În aceeaşi zi, va merge către aprobare, printre altele, bugetul de venituri şi cheltuieli aferent exerciţiului financiar 2022.

Data propusă de înregistrare, care serveşte la identificarea acţionarilor asupra cărora se vor răsfrânge efectele hotărârilor adoptate de AGOA, este pe 27 mai, iar data propusă de plată pe 8 iunie.

Listată pe segmentul principal al BVB, Transilvania Broker de Asigurare afişează o valoare de piaţă de 79,5 milioane de lei. Acţiunile TBK sunt pe plus cu 22,3% în ultimele 12 luni, pe un rulaj de 17,4 milioane de lei.

Compania este controlată în proporţie de 42% de Gabriel Login, urmat de persoane fizice (27,3%), Dan Niculae (26,5%) şi persoane juridice (4,1%).

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.