Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Transilvania Investments Alliance ajunge la o participaţie de 93% din Turism Felix, după ce a cumpărat un pachet de 134,7 mil. acţiuni la un preţ de 44,5 mil. lei

Transilvania Investments Alliance ajunge la o participaţie de 93% din Turism Felix, după ce a cumpărat un pachet de 134,7 mil. acţiuni la un preţ de 44,5 mil. lei

Transilvania Investments Alliance (TRANSI, fosta SIF Transilvania) a fost cumpărătorul din spatele tranzacţiei Deals anunţată ieri de ZF, în valoare de 44,56 milioane de lei, reiese dintr-un raport de la BVB.

Astfel, societatea a achiziţionat un număr de 143,75 milioane de acţiuni ale Turism Felix (TUFE) la un preţ total de 44,56 milioane de lei, adică 29,27% din capitalul social al companiei. Transilvania Investments ajunge astfel la o participaţie de 93%.

„Confirmăm încrederea pe care o avem în potenţialul acestei companii ce a probat, în ultimii ani, rezilienţă şi dorinţă de a se dezvolta, cu o viziune proaspătă şi apetit pentru investiţii noi. Tranzacţia ne permite să ducem la un nou nivel strategia pe care am definit-o pentru toate activele pe care fondul le deţine în domeniul ospitalităţii, oferind acţionarilor noştri garanţia că acţionăm pentru a maximiza randamentele obţinute.”, spune Radu Roşca, preşedinte executiv al Transilvania Investments.

Compania Turism Felix operează cinci hoteluri în staţiunea Băile Felix: Internaţional (4 stele), Termal (3), Nufărul (3), Poieniţa (3), Mureş (2), precum şi ştrandul Apolo Felix. Lotus Therm Spa & Luxury Resort (5) face parte de asemenea din portofoliul Turism Felix şi al Transilvania Investments.

În luna iulie este programată finalizarea celei mai mari investiţii din ultimii ani, modernizarea ştrandului Venus din staţiunea Băile 1 Mai, deţinut de Turism Felix. Pentru renovarea acestuia a fost alocat un buget de peste 40 milioane de lei.

Sursa: Ziarul Financiar

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.