Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Tranzacţie pe piaţa energiei: Electromontaj, companie de pe piaţa construcţiilor energetice, a preluat firma Electrotehnica, cel mai vechi producător român de echipamente electrice, transformatoare şi bobine

Tranzacţie pe piaţa energiei: Electromontaj, companie de pe piaţa construcţiilor energetice, a preluat firma Electrotehnica, cel mai vechi producător român de echipamente electrice, transformatoare şi bobine

Electromontaj, companie de pe piaţa construcţiilor energetice, a încheiat tranzacţia de preluare a pachetului majoritar de 82,68% din acţiunile Electrotehnica Echipamente Electrice, cel mai vechi producător român de echipamente electrice, transformatoare şi bobine.

Grupul Electromontaj include Emfor Montaj, specializată în construcţia de fundaţii pentru linii electrice şi construcţii civilie, Iproeb Bistriţa, producător de cabluri şi conductori electrici, precum şi unităţi de producţie proprii în Bucureşti şi Câmpina. Compania derulează proiecte în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Electrotehnica este unul dintre principalii producători români de echipamente electrice, transformatoare şi bobine, cu o experienţă de aproape 100 de ani în domeniu.

Grupul Electromontaj a înregistrat la finalul anului 2021 la nivel consolidat o valoare a activului net (capitaluri proprii) de 471 milioane lei, o cifră de afaceri de 472 milioane lei şi un profit net de 25,5 milioane lei.

Grupul Electromontaj are peste 1.500 de angajaţi.

Din primăvara acestui an grupul are un nou CEO, Ionuţ Tănăsoaica, manager care a deţinut anterior mai multe poziţii cheie în companii de consultanţă şi telecomunicaţii printre care EY şi RCS&RDS.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.