Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Trump încheie un acord SPAC pentru listarea la bursă a unei noi rețele de socializare, acțiunile explodează

Trump încheie un acord SPAC pentru listarea la bursă a unei noi rețele de socializare, acțiunile explodează

Acțiunile Digital World Acquisition Corp au crescut joi cu 80%, după ce compania cotată publică a declarat că va fuziona cu o afacere deținută de fostul președinte american Donald Trump pentru a crea o nouă aplicație de socializare numită TRUTH Social.

Rețeaua de socializare, formată din acordul cu Trump Media and Technology Group, a declarat miercuri aici că plănuiește o lansare beta luna viitoare și o lansare completă în primul trimestru al anului 2022. Acțiunile Digital World au crescut cu 80% la 17,83 USD joi dimineața.

Puteti investi in actiunile companiei lui Trump aici: https://bit.ly/actiuni-trump-dwac

Într-un comunicat de presă, Donald Trump a declarat că TRUTH Social va fi lansat după ce Twitter Inc îl va interzice de pe platforma lor. Twitter și Facebook Inc au suspendat contul lui Trump după ce sute de susținători s-au revoltat la Capitoliul SUA pe 6 ianuarie, în urma unui discurs incendiar pe care l-a ținut, susținând în mod fals că alegerile din 2020 i-au fost furate prin fraudă electorală pe scară largă.

Twitter a constatat că postările lui Donald Trump și-au încălcat politica „glorificarea violenței” aici . Facebook a constatat că Trump a lăudat violența aici în legătură cu atacul mortal din 6 ianuarie în care revoltății au încercat să blocheze certificarea oficială de către Congres a pierderii sale electorale în fața președintelui Joe Biden.

Digital World Acquisition, condusă de fostul bancher de investiții Patrick Orlando, a lansat cel puțin patru SPAC-uri și intenționează să lanseze încă două, dar niciunul dintre ele nu a încheiat încă o afacere.

Companiile de achiziții cu scop special, sau SPAC-urile, folosesc banii strânși printr-o ofertă publică inițială pentru a scoate o companie privată în public.

Trump Media & Technology Group a declarat că va primi 293 de milioane de dolari în numerar pe care Digital World Acquisition i-a avut într-un trust dacă niciun acționar al firmei de achiziție nu alege să își încaseze acțiunile.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.