Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

TTS vrea să cumpere un operator portuar, pentru 21,8 milioane euro

TTS vrea să cumpere un operator portuar, pentru 21,8 milioane euro

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) a anunțat ca, in 17.02.2023, Consiliul de administratie al Societatii a aprobat mandatarea conducerii executive sa incheie un acord preliminar de tranzactie si sa negocieze conditiile contractuale in vederea achizitiei unui pachet de actiuni reprezentand 99,9% din capitalul social al unei societati inregistrate in Romania cu activitate in domeniul operarii portuare, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Compania țintă dispune de capacitati operationale complementare grupului TTS (incluzand dane operative, macarale de cheu, linii de cale ferata) si se incadreaza in segmentul de operare portuara al grupului TTS, contribuind la extinderea capacitatii si diversificarea serviciilor prestate de catre grup, potrivit comunicatului.

Compania țintă utilizeaza teren portuar pozitionat strategic si detine platforme de depozitare si depozite acoperite, precum si echipamente ce permit scalarea activitatii TTS si a subsidiarelor acesteia.

Conditiile principale ale acordului preliminar sunt:

  • Pret: 21,8 mil EURO
  • Plata intr-o singura transa la incheierea contractului.

Societatea a derulat procedurile de due diligence privitoare la Compania tinta. Tranzactia va fi finantata printr-o combinatie de facilitati de credit bancare si fonduri ale Societatii.

Contractul va fi incheiat dupa emiterea de catre Consiliul Concurentei a unei decizii de neobiectiune privind operatiunea de concentrare economica realizata prin Tranzactie si aprobarea prealabila a tranzactiei de catre Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor TTS.

Partile vor depune toate diligentele si vor intreprinde demersurile necesare in vederea finalizarii tranzactiei pana la data de 30 iunie 2023.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.