Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Turkish Airlines va cumpăra 600 de aeronave / Ar fi cea mai mare comandă din istoria industriei / Recordul este al Air India, cu 470 de avioane cerute în decembrie

Turkish Airlines va cumpăra 600 de aeronave / Ar fi cea mai mare comandă din istoria industriei / Recordul este al Air India, cu 470 de avioane cerute în decembrie

Companie aeriană Turkish Airlines va comanda un total de 600 de aeronave noi în luna iunie, iar acestea vor fi livrate în zece ani, a declarat joi președintele companiei, Ahmet Bolat.

O astfel de comandă, dacă va fi confirmată, ar fi cea mai mare din istoria industriei de către o singură companie aeriană, eclipsând o comandă record făcută de Air India pentru 470 de avioane Airbus și Boeing în decembrie, dar comentariile sale au luat prin surprindere unele surse din industrie și analiști.

Vorbind cu câteva săptămâni înainte ca Turcia să găzduiască liderii companiilor aeriene de la Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA), Bolat a declarat că această comandă va consta în 400 de avioane cu corpuri înguste și 200 de avioane cu corpuri late, adăugând că flota va crește la 810 aeronave până în 2033.

„În timpul IATA vom anunța comenzi. Cu unul dintre marii producători, aproape am terminat discuțiile. Vom comanda (un total de) aproximativ 600 de aeronave”, a declarat Bolat reporterilor la o întâlnire cu presa pentru lansarea conceptului reînnoit de restaurant la bord al companiei.

Summitul anual al IATA, care grupează aproximativ 280 de companii aeriene, va avea loc la Istanbul în perioada 4-6 iunie.

Bolat a declarat că Turkish Airlines este aproape de un acord cu Boeing pentru o parte din comandă, dar nu a oferit mai multe detalii. Boeing a refuzat să comenteze.

Turkish Airlines ar putea transmite o comandă pentru restul noilor avioane „celuilalt producător” la următorul salon aeronautic european din iunie, a adăugat Bolat, într-o aparentă referire la Airbus, rivalul european al Boeing.

Puteti investi in actiunile Boeing si Airbus aici:

Airbus a refuzat să comenteze. Salonul aeronautic de la Paris are loc între 19 și 25 iunie.

Referindu-se la alegerile istorice din Turcia din 14 mai, el a declarat că se așteaptă ca managementul de top al companiei să continue și după vot, astfel încât Turkish Airlines să își poată duce la îndeplinire planul de creștere pe 10 ani.

Companiile aeriene au comandat în bloc avioane pentru a asigura sloturile din ce în ce mai puține, pe măsură ce călătoriile își revin după pandemie.

Turkish Airlines are planuri ambițioase de a atrage mai mult trafic către hub-ul său din Istanbul, concurând cu rivalii europeni și din Golf.

Compania irlandeză Ryanaira plasat o comandă pentru până la 300 de avioane cu fuzelaj îngust la începutul acestei săptămâni, iar IndiGo din India este în discuții pentru a cumpăra aproximativ 500 de avioane, a raportat Reuters în martie.

Luna trecută, Turkish Airlines a anunțat un plan strategic pe 10 ani și obiective de creștere care includ obiectivul de a gestiona 170 de milioane de pasageri până în 2033, față de peste 85 de milioane în 2023.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.