Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Twitter acceptă oferta de preluare de 44 de miliarde de dolari a lui Elon Musk

Twitter acceptă oferta de preluare de 44 de miliarde de dolari a lui Elon Musk

Vânzarea este o răsturnare de situație dramatică, după ce consiliul de administrație a adoptat o așa-numită “pastilă otrăvită” pentru a se apăra împotriva ofertei sale ostile de preluare. Musk va privatiza compania pentru 44 de miliarde de dolari.

Consiliul de administrație al Twitter a aprobat luni oferta de preluare a lui Elon Musk.

Valoarea totală a tranzacției este de 44 de miliarde de dolari (41 de miliarde de euro), iar compania va fi preluată în regim privat, a precizat Twitter într-un comunicat. Conform tranzacției, acționarii vor primi, se pare, 54,20 dolari pe acțiune.

Directorul executiv al SpaceX și Tesla a preluat o participație importantă în firma de social media la începutul acestei luni, înainte de a face o ofertă oficială de cumpărare. Musk a declarat că a obținut o finanțare de aproximativ 46,5 miliarde de dolari (43,4 miliarde de euro).

Reprezentanții Twitter și Musk ar fi lucrat până duminică seară pentru a finaliza tranzacția.

Vânzarea este o răsturnare dramatică, după ce consiliul de administrație a adoptat inițial o așa-numită “pilulă otrăvită” de apărare împotriva ofertei sale ostile de preluare.

Musk susține că vrea să cumpere Twitter pentru a-i elibera potențialul de exprimare liberă. El a susținut că Twitter “trebuie să fie transformat ca o companie privată” pentru a crea încredere în rândul utilizatorilor.

Printre schimbările propuse de el pentru companie se numără relaxarea restricțiilor de conținut și epurarea conturilor false și automate.

Autoproclamatul “absolutist al libertății de exprimare” este cunoscut pentru blocarea și denigrarea criticilor săi pe Twitter. El are 83 de milioane de urmăritori pe platformă.

Partidul Republican din SUA a salutat potențiala sa preluare, după ce fostul președinte Donald Trump a fost blocat de pe platformă, alături de alți conservatori notabili.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.