Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Un proprietar din Cluj cere 200 de euro chirie pentru această garsonieră în care “faci curăţenie cu un şerveţel umed”

Un proprietar din Cluj cere 200 de euro chirie pentru această garsonieră în care “faci curăţenie cu un şerveţel umed”

Proprietarii din Cluj cer bani grei chiriașilor. Oamenii au ajuns să glumească adesea pe această temă, însă lucrurile sunt cât se poate de reale. În Gheorgheni, pe Strada Zambilei, există garsoniere de 11 mp închiriate cu 200 de euro. DA! Aţi citit bine!

Garsonierele de doar 11 metri pătraţi se închiriază pentru 1000 de lei lunar, preţ uşor negociabil. Un astfel de anunţ a fost publicat recent pe pagina de Facebook Panoramic Imobiliare Cluj şi oamenii s-au isterizat.

  • “VA PROPUNEM SPRE INCHIRIERE O GARSONIERA IN CARTIERUL GHEORGHENI
    Localizare: Strada Zambilei nr 21
  • Suprafata: 11 mp.
  • Garsoniera este complet mobilata si utilata, centrala termica pe bloc, situata la etajul 4 din 4.
  • – cheltuieli lunare mici
  • Posibilitate de parcare in zona.
  • Disponibilitate: ocupabilă imediat
  • Pret: 200 € (usor negociabil)
  • Apartamentul prezentat nu este ceea ce cauți? Contactează-ne cu încredere, iar noi îți vom face o căutare personalizată!”, este anunţul publicat pe pagina de Facebook Panoramic Imobiliare Cluj.

Cum era de aşteptat, internauţii s-au amuzat copios în urma acestui anunţ.

“Noi facem sicrie mai încăpătoare decât asta!”, este mesajul transmis de o firmă de pompe funebre.

“Se poate ridica din easy box?”, întreabă ironic un tânăr.

“Să ferească Dumnezeu să ţi se facă rău, că n-ai unde să leşini în ea…”.

“Dacă adorm pe canapea, îmi sare uleiul de la cartofii prăjiţi pe faţă”.

“Faci curăţenie cu un şerveţel umed”.

“Dacă extinzi canapeaua, scoţi picioarele pe casa scării”.

“Dacă bagi un câine în garsoniera asta trebuie să dea din coadă pe lungime, că în lateral nu are loc”.

Specialiștii imobiliari atrag atenția că prețul de cumpărare al unei locuințe va continua să crească, astfel că și chiriile vor urca.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.