Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Urmează raportările de la Nvidia! Care sunt estimările înainte de raportări

Urmează raportările de la Nvidia! Care sunt estimările înainte de raportări

  • Nvidia raportează miercuri, 22 mai, după ședința de tranzacționare.
  • Analiștii iau în calcul venituri de 24,5 mld.$ în ultimul trimestru, o creștere de 234% față de aceeași perioadă a anului trecut.
  • Investitorii așteaptă vești legate de cipurile Blackwell și H200.

Nvidia (simbol bursier NVDA) iese la raport în 22 mai, după închiderea ședinței de tranzacționare. Investitorii urmăresc evoluția diviziei data center și dezvoltarea noilor cipuri ale companiei, care urmează să fie puse pe piață până la final de an. Consensul indică venituri ale segmentului data center de 21,17 mld.$, de la recordul de 18,4mld. $ din trimestrul precedent. Data center face 40% din veniturile Nvidia din 2023.

Venituri totale de 24,5 mld.$ arată estimările analiștilor. O creștere de 234% față de aceeași perioadă a anului precedent. Câștigurile pe acțiune sunt proiectate să ajungă la 5,17 $, comparativ cu doar 0,82 $ cu un an în urmă.

Analyst Estimates for Q1 FY25 Q4 FY24 Q1 FY24
Revenue $24.74 billion $22.1 billion $7.19 billion
Diluted Earnings Per Share $5.19 $4.93 $0.82
Net Income $12.91 billion $12.29 billion $2.04 billion
Ce contează pentru investitorii Nvidia la raportări?

Guidance-ul primează. Investitorii urmăresc proiecțiile companiei legate de trimestrul actual și de dinamica pe întreg anul. Mulți așteaptă o creștere susținută, pe baza investițiilor în creștere în infastructură A.I. Principalele companii pe care se bazează veniturile Nvidia sunt ginganții tech Meta, Microsoft, Google și Amazon.

O altă direcție importantă: când vor fi lansate și ce specificații au noile cipuri Nvidia. Blackwell și H200 vor fi lansate până la finalul anului.

Cine poate opri Nvidia? Rivalii de la AMD sau Intel, avertizează o parte dintre analiștii din piață. Cei doi rivali oferă variante tot mai puternice de cipuri care pot alimenta sistemele A.I. Și dificultățile de pe lanțurile de aprovizionare pot impacta negativ performanțele companiei.

Dar Wall Street rămâne, în mare măsură, optimist cu privire la perspectivele Nvidia. Ținta de preț e de 1.035$/acțiune, sau un potențial de creștere de 12% de la nivelul actual. Nvidia are un avans de peste 200% în ultimele 12 luni și de aproape 60% de la începutul anului.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.