Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Vești bune pentru utilizatorii de Revolut! Dacă plătești cu cardul în benzinăriile Socar primești bani înapoi

Vești bune pentru utilizatorii de Revolut! Dacă plătești cu cardul în benzinăriile Socar primești bani înapoi

Revolut, aplicația financiară cu peste 1,7 milioane de clienți în România și 18 milioane la nivel global, și SOCAR, un important jucător pe piața distribuției de carburanți din România, au încheiat un parteneriat prin care le oferă noi beneficii clienților români: cashback de 3% din bonul de carburant achiziţionat din benzinăriile Socar.

Astfel, clienții Revolut din România vor putea să beneficieze de 3% cashback începând din aprilie 2022, adică nu mai mult de 10 lei, în momentul în care achiziționează orice tip de carburant din stațiile SOCAR din țară.

Click aici pentru a primi un card Revolut!

Toți clienții Revolut vor putea să beneficieze de noua recompensă disponibilă în aplicație, în secțiunea Recompense, indiferent de planul financiar pentru care au optat, conform termenilor și condițiilor campaniei, disponibili în aplicație și pe site-ul www.socar.ro.

”Achizițiile din rețelele de benzinării figurează pe locul al treilea între categoriile de cumpărături pentru care românii folosesc Revolut, cu 1,8 milioane de tranzacții efectuate în primul trimestru al anului, conform datelor noastre. Odată cu relaxarea măsurilor privind limitarea mobilității, ne așteptăm să vedem o creștere a nevoii consumatorilor în privința serviciilor și produselor care le aduc mai mult confort în timpul călătoriilor. Suntem bucuroși să le putem oferi clienților români, prin parteneriatul cu SOCAR, prima recompensă din această categorie și să facem mai convenabile deplasările lor zilnice, vacanțele și călătoriile”, a declarat Mădălina Stoica, Head of EWA Sales Revolut România.

”SOCAR pune întotdeauna în centrul atenției clientul, oferindu-i, pe lângă carburantul de calitate, servicii inovative și produsele tradiționale din Azerbaidjan. Acest parteneriat cu Revolut aduce un beneficiu suplimentar clienților săi”, a afirmat Ramin Aliyev, Chief Operating Officer.

Un lucru important de precizat e faptul că cashback-ul e limitat și nu poate să fie utilizat împreună cu alte discount-uri sau oferte ale partenerului, nu poate fi transferat altui client și nu poate fi schimbat în bani sau produse. În cazul în care utilizatorul folosește aplicația Revolut și a activat recompensa aferentă ofertei pentru a achita carburantul achiziționat în rețeaua SOCAR, poate primi 3% din valoarea achiziției, nu mai mult de 10 lei, în următoarele 72 de ore, direct în contul Revolut.

La fiecare tranzacție puteți să beneficiați de o singură recompensă și ea e valabilă doar pentru clienții Revolut care au trecut prin procesul de cunoaștere a clientului.

Cuvinte cheie:

bani, benzinarii, cashback, Revolut, Socar
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.