Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

VIFRANA S.A. informează investitorii cu privire la aprobarea, de către APIA, a programului de investiții „Un Pas Înainte”.

VIFRANA S.A. informează investitorii cu privire la aprobarea, de către APIA, a programului de investiții „Un Pas Înainte”.

Programul de investitii denumit ,,UN PAS INAINTE”, depus de catre BIOW (VIFRANA S.A.) si inregistrat, la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale – Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, cu nr. 4801/14.06.2021, a fost aprobat conform prevederilor Ordinului nr. 1531/2018 pentru aprobarea Normelor metodologice privind conditiile de punere in aplicare a masurii de investitii, eligibila pentru finantare in cadrul Programului  national de sprijin in sectorul vitivinicol 2019-2023, cu modificarile  si  completarile  ulterioare.

Valoarea totala estimata a programului de investitii este de 1.597.485,71 lei, cu fonduri nerambursabile in proportie de 70% din valoarea proiectului.

Programul de investitii face parte din strategia companiei de crestere pe termen mediu si lung, vizand achizitia de echipamente pentru:

  • Echipamente pentru tehnologii aplicate vinurilor spumante (productie, depozitare, imbuteliere si conditionare)
  • Echipamente pentru fermentatie/vinificatie
  • Echipamente pentru procesarea vinului
  • Echipamente pentru miscarea si tratarea vinului in crama

Termenul de executie a programului de investitii este de un an de la data aprobarii sale.

Acordarea sprijinului financiar pentru operatiunile din cadrul masurii de investitii se face pe baza cheltuielilor eligible, realizate de catre Vifrana S.A. in baza programului de investitii aprobat de A.P.I.A., fara a se depasi valoarea aprobata a acestuia.

Programul urmareste diversificarea ofertei de vinuri ecologice prin deschiderea unei piete cu potential foarte mare de crestere : piata vinurilor perlante si petiante. Capacitatea noii linii de procesare – imbuteliere – etichetare este de 2500 sticle/ora.

Vifrana S.A. isi propune ca incepand cu a doua jumatate a anului 2022 sa atinga o cota de piata de 20 % cu vinurile perlante si petiante din totalul vinurilor ecologice produse (100000 sticle), urmand ca in urmatorii doi ani sa ajunga la 40% (200000 sticle).

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.