Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Vor scădea acțiunile Fondului Proprietatea la 0.2 lei/actiune?

Vor scădea acțiunile Fondului Proprietatea la 0.2 lei/actiune?

⚠️ Llinistiti-va! NU CRED ca vom vedea actiunile FP la 0.2 lei pe actiune in data de 7 septembrie la ex-div pentru dividende. Cu totii avem vise umede dar nu avem noi NOROCU ala. Repet, NOROCUL ala, si spun asta fiindca ma rog zilnic la ceruri sa se intample si sa va panicheze pe toti sa vindeti ca sa ajunga acolo pretul.

Dupa un timp daca nu merge treaba bine pe piata, se intampla nasoale sau nu merg bine companiile din portofoliul FP, se poate ORICE, dar REALISTIC vorbind nu sunt sanse sa prindem la 0.2 lei actiunile FP pentru ca trebuie sa si vanda cineva la pretul ala si nu uitati si de rascumpararile zilnice facute de FP.

Nu uitati ca baietii de la Franklin Templeton pentru asta sunt platiti acolo sa faca sa fie cu pretul actiunilor FP. Aia nu-s femei de serviciu si portari la butoane. Is oameni care cu asta se ocupa si au avut vreme pana avum sa gaseasca solutii si variante sa fie bine pentru actionari pe termen lung.

Chiar daca, prin reducere la absurd, va ajunge pretul la 0.2 lei, CU SIGURANTA nu va fi pentru mult timp si slabe sanse sa prindeti pretul ala pentru ca vor intra atat investitorii la cumparare cat si institutiinalii si chiar si FP-ul cu rascumpararile lor de actiuni urmate de anularea acelor actiuni cumparate.

Va fi interesant de urmarit ce vor face pe termen lung fondurile de pensii in legatura cu investitia lor in FP, daca o vor pastra in TOP3 sau TOP5 detineri sau daca, cel putin temporar, vor decide sa faca anumote vanzari.

Previziunea mea e ca VOR pastra FP in portofoliu si se vor ruga la ceruri sa fie panica mare ca sa poata acumula la preturi de nerefuzat. Ramane de vazut.

Pana una alta, nu uitati ca FP ramane in continuare o companie DE TOP de la BVB cu derineri foarte importante care, cu timpul vor fi valorificate in interesul investitorilor.

Si inca ceva: OPORTUNITATI TOT TIMPU VOR FI! Nu va agitati indiferent ce pontu lui peste prajit auziti. Investitiile se fac cu calm, frumos si cu treaba buna! Si va fi bine!

DYOR – Do your own research ! Acesta nu este un sfat de tranzactionare. Pune mana si documenteaza-te, fa-ti propria analiza si investeste doar in companiile in care ai tu incredere.

Hai, sanatate si fericire la toata lumea si va doresc investitii cat mai profitabile si intelepte.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.