Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Vrei sa devii acționar la Dinamo? Cu ticket de 1000 de euro devii acţionar la clubul de fotbal Dinamo

Vrei sa devii acționar la Dinamo? Cu ticket de 1000 de euro devii acţionar la clubul de fotbal Dinamo

Conducerea echipei de fotbal Dinamo apeleză pentru finanţare la platforma de crowdfunding SeedBlink, acţionarii actuali ai clubului urmând să se întâlnească cu investitorii pentru a-i convinge să investească în echipă.

“Pentru prima dată în istoria fotbalului românesc, Dinamo permite fanilor şi investitorilor oportunitatea de a deveni acţionari şi a susţine consolidarea echipei. Runda de finanţare va fi deschisă publicului începând din 21 iunie pe SeedBlink, unde orice investitor privat îşi poate face cont, alăturându-se grupului de acţionari cu tickete de investiţie începând de la 1.000 euro”, se menţionează într-un anunţ publicat pe site-ul eventbride.com.

Click aici pentru a investi intr-un ticket de actionar la Dinamo!

În acest sens, managementul Red & White, acţionarii actuali ai clubului Dinamo vor susţine un eveniment dedicat în data de 22 iunie, unde vor prezenta planurile de afaceri ale clubului, modul de utilizare al fondurilor şi procesul de investiţie, se mai menţionează în anunţ.

Pro Sport menţionează că, potrivit datelor postate pe platforma SeedBlink, şefii Red&White vor să strângă de la posibilii investitori suma de 1,95 milioane de euro. Acţionarii “ancoră”, prezentaţi cu o promisiune de investiţie de 2,4 milioane de euro, sunt Bogdan Pavel şi Claudiu Florică, prin firmele Team Sport Management SRL şi Synotech Global Services, iar suma totală care doreşte să fie colectată, este de aprope 4,34 milioane de euro. Participarea minimă, conform datelor publicate pe platformă, este de 1.172 euro la care există şi unele comisioane.

Red&White 2022 Management deţine 80,77% din SC Dinamo 1948 SA. Eugen Voicu, fondatorul Certinvest, are 60% din Red&White iar Andrei Nicolescu 40%.

SeedBlink este o platforma românească de investiţii, care din 2020 până în prezent a mobilizat peste 200 milioane de euro pentru companii inovatoare europene. Compania este specializată în a oferi oportunităţi investitorilor individuali ce doresc să îşi construiască un portofoliu diversificat, se mai menţionează în anunţul de pe eventbride.com.

Cuvinte cheie:

Dinamo, fotbal, SeedBlink
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.