Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

XRP crește cu 10% după o actualizare în lupta juridică cu SEC-ul. Ce trebuie să știi?

XRP crește cu 10% după o actualizare în lupta juridică cu SEC-ul. Ce trebuie să știi?

Prețul XRP a început să se miște singur pe măsură ce bătălia juridică dintre compania de plăți Ripple și doi dintre directorii ei, față de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA (SEC) vede o nouă dezvoltare. Potrivit unui dosar la o instanță din districtul de sud al New York-ului, judecătorul districtual va permite companiei să folosească o „apărare justă înștiințare”.

Cu alte cuvinte, Ripple va putea argumenta în favoarea sa că autoritatea de reglementare nu a reușit să-l informeze că XRP și pânzele sale publice ar putea încălca legea SUA. După cum a raportat anterior, compania de plăți susține că a întrebat SEC despre oferta sa de token.

Cu toate acestea, compania susține că nu oferă claritate reglementară cu privire la XRP. În sprijinul apărării Ripple, există înregistrări ale a două rapoarte separate de la firma de avocatură Perkins cu privire la legalitatea ofertei de token a companiei.

Data până în 2021, rapoartele încearcă să demonstreze că Ripple caută consultanță juridică înainte de vânzări. Raportul ar putea fi folosit și pentru a demonstra că Ripple și-a schimbat chiar modelul de afaceri pentru a rămâne în conformitate cu legile SUA. Stuart Alderoy, consilier general la Ripple, a declarat următoarele cu privire la decizia judecătorească de astăzi:

Ordinul de astăzi arată clar că există o întrebare serioasă dacă SEC a furnizat vreodată Ripple o notificare corectă că distribuțiile sale de XRP – din 2013 – vor fi vreodată interzise de legea valorilor mobiliare. Mă bucur să văd că judecătorul respinge încercarea SEC de a-l împiedica pe Ripple să își continue apărarea prin notificare corectă. Este și mai imperativ ca soarele să apune pe abordarea SEC de „reglementare prin aplicare”.

XRP se decuplează de sentimentul general al pieței

Comunitatea XRP a sărbătorit recenta hotărâre judecătorească, deoarece consideră că va oferi un avantaj față de autoritatea de reglementare. Comentând această evoluție, expertul juridic Jeremy Hogan a comentat următoarele:

Știu că ați lucrat la hotărârile aflate în așteptare în cazul Ripple vs. SEC săptămâna aceasta. În numele meu și al altor părți interesate, ne-am dori foarte mult să obținem aceste hotărâri AZI, dacă este posibil (…). BOOM! (Și nu folosesc acest termen cu ușurință) Moțiunea SEC de a lovi Apărarea prin notificare echitabilă este RESPINGĂ. Acesta este cel pe care îl așteptam. ACUM SEC are ceva de pierdut.

Ca urmare a acestor evoluții recente, XRP tranzacționează pe o tendință ascendentă în intervale de timp mai mici. Criptomoneda a reintrat rapid în top 5 după capitalizarea pieței după o perioadă lungă de absență. Deși un câștig semnificativ, potrivit expertului sus-menționat, bătălia juridică continuă.

În momentul presării, XRP se tranzacționează la 0,80 USD cu un profit de 9,1% în ultimele 24 de ore. Criptomoneda ocupa locul al treilea în ceea ce privește capitalizarea pieței, depășită doar de BTC și ETHRămâne de văzut dacă își va recupera locul.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Cuvinte cheie:

crypto, juridic, proces, Ripple, SEC, SUA, XRP
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.