Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Zi neagră pentru rețelele sociale: Declin de peste 165 de miliarde de dolari al capitalizării cumulate. Snap are cea mai slabă zi din istoria companiei

Zi neagră pentru rețelele sociale: Declin de peste 165 de miliarde de dolari al capitalizării cumulate. Snap are cea mai slabă zi din istoria companiei

Acțiunile rețelelor sociale scad abrupt, ștergând 165 de miliarde de dolari din valoarea de piață cumulată a acestora, după avertismentul Snap privind riscul de a rata țintele de venit și profitabilitate. Companiile de profil se confruntă deja cu o încetinire a creșterii numărului de utilizatori și cu temerile legate de creșterea ratelor de dobândă.

Acțiunile Snap, companie dependentă de publicitatea digitală, scad cu 40% debutul tranzacțiilor, tranzacționându-se la un minim record. Valoarea de piață a companiei este în scădere cu 15 miliarde de dolari, cea mai slabă evoluție zilnică din istoria companiei.

Luând în calcul evoluțiile celorlate companii majore din social media, inclusiv Meta Platforms, proprietarull Facebook, Alphabet, proprietarul Google, Twitter și Pinterest, sectorul înregistrează o pierdere totală de 165 miliarde de dolari. Acțiunile Meta pierd aproape 10%, iar cele ale Alphabet, aproape 8%.

“În acest moment, sentimentul nostru este că evoluția este mai mult macro și influențată de industrie decât specifică Snap”, a scris, într-o notă, analistul Tom Champion de la Piper Sandler, citat de Bloomberg.

Snap și platforme precum Facebook concurează pentru a obține bani din publicitate într-un moment dificil. Cumpărătorii de publicitate se confruntă cu o economie șubredă, precum și cu schimbări în ceea ce privește confidențialitatea, cum ar fi restricțiile de urmărire impuse de Apple, care au încetinit afacerile aflate în plină expansiune în cea mai mare parte a pandemiei.

Saptamana aceasta una dintre acele saptamani din an in care NU ai cum sa nu ai in ce investi la bursa fiindca in aceasta saptamana, unele dintre cele mai mari companii de pe WallStreet vor raporta rezultate financiare!

Asadar, aveti in acest articol lista celor mai importante companii ce vor avea raportarile financiare saptamana aceasta.

Pentru a vedea in ce am ales eu sa investesc in aceasta saptamana, va astept in MAIORARMY unde imi postez periodic jurnalul de investitii – https://www.maiorarmy.ro

Care dintre ele vor performa cel mai bine si care vor performa mai putin bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii, fie pe LONG, fie pe SHORT.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.