Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Ziua Investitorului Teraplast (TRP) – Ediția 2022

Ziua Investitorului Teraplast (TRP) – Ediția 2022

Ieri am participat cu mare bucurie si curiozitate la Ziua Investitorului TeraPlast Bistrita (TRP), cel mai mare producator roman de materiale de constructii si una dintre companiile mele preferate dintre cele listate la Bursa de Valori Bucuresti.

In cadrul evenimentului echipa Teraplast ne-a prezentat viziunea companiei, modelul de business, rezultatele obtinute si planurile de viitor, după care ne-a aratat fabrica si cum se fabrică o parte dintre produsele companiei printr-un tur ghidat in interiorul fabricilor.

Tin sa mentionez faptul ca pe toata durata evenimentului (in care m-am plimbat prin fabrica cu mainile la spate la fel cum ma plimbam cand eram copil si mergeam cu parintii prin anumite fabrici simtindu-ma important) am simtit un profund simt al proprietatii, o dorinta de a mai investi si o mandrie ca am o astfel de companie in portofoliu !

De asemenea, am fost placut surprins ca toti participanti au fost investitori interesati de investitii in zona de PRODUCTIE, fiindca, nu-i asa … Romania are nevoie ca PIB-ul sa creasca si datorita PRODUCTIEI si nu doar datorita consumului produselor din import. Iar Teraplast e genul de companie care se concentreaza pe acest aspect si isi face treaba foarte bine la acest capitol.

Recomand tututor companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti sa organizeze astfel de evenimente impreuna cu comunitatea de investitori din Romania, fiindca e un prilej foarte bun pentru investitori de a cunoaste management-ul, de a cunoaste fabrica si de a stii in ce isi investesc banii.

Astept cu interes urmatoarea editie a Zilei Investitorului Teraplast unde, dupa cum ni s-a spus, vom avea ce vedea nou fiindca Teraplast e intr-o continua si sustenabila dezvoltare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.