Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Zoom, acţiunea vedetă din timpul pandemiei, scade cu 14% după publicarea rezultatelor din S1/2022. Capitalizare de 25 de miliarde de dolari, în declin cu 85% faţă de maximul din 2020

Zoom, acţiunea vedetă din timpul pandemiei, scade cu 14% după publicarea rezultatelor din S1/2022. Capitalizare de 25 de miliarde de dolari, în declin cu 85% faţă de maximul din 2020

Acţiunile platformei de videoconferinţe Zoom (simbol bursier ZM) se depreciau cu 14% la startul şedinţei de tranzaţionare de ieri, fiind pe minus cu 54% de la începutul anului, de la 184,3 dolari la 84,1 dolari, conform calculelor efectuate de ZF pe baza datelor de la Yahoo Finance. De la maximul de 559 de dolari atins în octombrie 2020, acţiunile societăţile americane au pierdut aproximativ 85%, în timp ce valoarea de piaţă a Zoom a scăzut cu circa 135 de miliarde de dolari.

Astfel, compania ajunge la o capitalizare de circa 25 de miliarde de dolari. Zoom a anunţat venituri de 1,1 miliarde de dolari în trimestrul II al actualului exerciţiu financiar, în creştere cu 8% faţă de nivelul atins în primele trei luni, când avansul a fost de 12%. Totodată, analiştii furnizorului de date financiare Refinitiv se aşteptau la venituri cu 20 de milioane de dolari mai mari.

Profitul net per acţiune (EPS – earnings per share) a ajuns la 1,05 dolari per acţiune, faţă de 94 de cenţi cât estima Refinitiv. Totodată, prognozele Zoom pentru T3/2022 se încadrează uşor sub aşteptările furnizorului de date.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.