Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Donald Trump își lansează rețeaua socială, TRUTH Social, în februarie! Acțiunile DWACW cresc 30% ! 💪

Donald Trump își lansează rețeaua socială, TRUTH Social, în februarie! Acțiunile DWACW cresc 30% ! 💪

Noua afacere media a fostului președinte Donald Trump intenționează să lanseze aplicația sa de social media Truth Social, o alternativa la Twitter, pe 21 februarie 2022. Similar cu Twitter, aplicația oferă funcții pentru a urmări alte persoane și subiecte în tendințe.

Pana una alta, va propun sa va INSCRIETI in Waiting List pentru a fi la curent cu lansarea accesand acest link: https://truthsocial.com/

Lansarea aplicației va avea loc la 13 luni după ce Facebook și Twitter l-au interzis pe Trump pe motivul că și-a încurajat susținătorii să participe la atacul din 6 ianuarie asupra Capitoliului S.U.A., pe baza afirmațiilor nefondate de fraudă pe scară largă în alegerile prezidențiale din 2020.

Aici nu intru in detalii deoarece mi-e scarba de faptul ca ar putea exista vreo creatura pe acest pamant care, daca ar fi ascultat declaratiile lui Trump ar fi putut intelege ca a instigat oamenii la atacuri, violente si alte mizerii de genu. Am pretentii de la voi si NU cred ca trebuie sa intru in detalii sa le explic ceea ce se poate auzi si vedea in videourile cu declaratiile lui pe acest subiect.

Puteti investi in actiunile companiei lui Donald Trump aici: https://bit.ly/actiuni-trump-dwac

Mergand mai departe cu subiectul, cu ocazia împlinirii unui an de la alegeri, președintele american Joe Biden a declarat joi că afirmațiile false ale predecesorului său ar putea distruge statul de drept și ar putea submina viitoarele alegeri. De aiuci ne putem da seama CLAR ca exista o temere REALA ca Donald Trump ar putea candida din nou si chiar castiga urmatoarele alegeri.

Cum putem profita noi de acest subiect ?

Ei bine, in urma cu 3 luni, acțiunile Digital World Acquisition Corp au crescut cu 80%, după ce compania cotată publică a declarat că va fuziona cu Trump Media & Technology Group (TMTG), afacere deținută de Donald Trump pentru a crea o nouă aplicație de socializare numită TRUTH Social.

Companiile de achiziții cu scop special, sau SPAC-urile, folosesc banii strânși printr-o ofertă publică inițială pentru a scoate o companie privată în public.

Citeste si: Raliu de 350% pentru SPAC-ul asociat cu noua companie de social media a lui Donald Trump, care va lansa o reţea de socializare numită „Truth Social”

SPAC-ul Digital World Acquisition Corp a crescut azi vreo 30% in urma anuntului ca urmeaza lansarea in luna februarie iar in after-market observ o scadere de vreo 5%, insa, personal voi urmari maine evolutia actiunile si posibil sa mai acumulez ceva si probabil si in zilele urmatoare, pana in ziua listarii companiei.

DA, consider ca TRUTH Social, va putea avea succes in continua crestere in urmatorii ani, nu va fi usor, insa este o REALA nevoie de o alternativa la monopolurile Facebook si Twitter care dupa cum stim cenzureaza absolut ORICE nu e aliniat cu standardele pu*ii. Deci, sigur-sigur reprezinta o REALA necesitate pe piata retelelor de socializare.


Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.