Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Elon Musk suspendă temporar achiziția Twitter. Spune că așteaptă un raport care să indice procentul conturilor false de pe platformă. Acțiunile companiei au scăzut brusc în urma anunțului.

Elon Musk suspendă temporar achiziția Twitter. Spune că așteaptă un raport care să indice procentul conturilor false de pe platformă. Acțiunile companiei au scăzut brusc în urma anunțului.

Asta e practic pretextul perfect prin care poate manipula piata sau sa renunte la achizitie. Nu cred ca e cineva atat de naiv incat sa creada ca Elon Musk nu stie ca atat pe facebook cat si pe twitter PESTE 50% din conturi sunt FAKE !!! Numa mie personal care sunt nimea-n drum in lumea asta, mi s-au facut peste 40 de clone atat pe facebook cat si pe twitter si instagram!!! Refuz sa cred ca Elon Musk nu e la curent cu aceasta practica 🙂

Eventual, ce cred ca l-ar putea interesa, e sa NEGOCIEZE in funtie de cata fakeuiala e pe tiwitter … dar nu cred ca e vorba de asta ci doar de un pretext de a manipula piata sau de a renunta sa mai achizitioneze twitter.

PS: Puteti tranzactiona actiunile Twitter inainte de deschiderea bursei prin platforma: https://bit.ly/3k2dJUs


Elon Musk a scris pe contul său de Twitter că achiziția, în valoare de 44 de miliarde de dolari, nu va fi făcută până când problemele legate de conturile false nu vor fi rezolvate. ”Acordul Twitter este temporar în așteptare, în așteptarea detaliilor care să indice dacă conturile false/spam reprezintă într-adevăr mai puțin de 5% dintre utilizatori”, a spus Musk. Ulterior, acțiunile companiei au scăzut cu aproximativ 20% și sunt acum la cel mai scăzut nivel din ultima lună, conform Reuters.

Decizia vine după ce reprezentanții Twitter au afirmat, la începutul acestei luni, că sub 5% dintre utilizatorii zilnici sunt de fapt deținători de conturi false. În paralel, oficialii companiei au spus că se confruntă cu o serie de probleme în ceea ce privește înțelegerea cu Musk, printre acestea aflându-se și incertitudinea legată de interesul agențiilor de publicitate de a mai investi în Twitter.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.