Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Rivian: Cea mai mare companie listată după capitalizare fără venituri! Ce urmează?

Rivian: Cea mai mare companie listată după capitalizare fără venituri! Ce urmează?

Rivian Automotive, nou listată pe WallStreet, după câteva zile bune de creșteri, este cea mai mare companie din SUA după valoarea de piață fără venituri după ce producătorul de camioane electrice, susținut de Amazon.com Inc. și Ford Motor, a depășit Lucid Group, un peer de vehicule electrice fără vânzări la numele său, în fruntea listei.

Acțiunile Rivian au crescut cu 67% față de prețul lor inițial de ofertă publică de 78 USD. Este cu peste 25% față de capitalizarea Volkswagen AG, unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume, în valoare de piață. Între timp, Lucid și-a văzut prețul acțiunilor în creștere cu 339 la sută în acest an. A devenit publică printr-o fuziune cu o companie cu cecuri în alb în iulie.

Vehiculele electrice au atras interesul investitorilor de la jumătatea anului 2020, când guvernele, factorii de decizie și corporațiile au anunțat planuri de a investi în industrie pe fondul unei urgențe tot mai mari de a aborda schimbările climatice. Rezultatele puternice recente de la liderul industriei Tesla Inc. și un mare impuls din partea companiei de închiriere de mașini Hertz către vehicule electrice au supraalimentat toate stocurile din spațiu.

Raliul lui Rivian pentru a treia zi consecutiv și-a ridicat valoarea de piață deasupra producătorului Mercedes-Benz Daimler AG vineri, după ce a trecut de evaluările de piață ale Ford și General Motors Co. în ultimele două zile.

Personal în perioada următoare am de gând să aștept oprirea creșterilor după care voi testa un SHORT pe termen scurt fiindcă, desigur, ceea ce crește mai și scade (iar noi bărbații știm asta foarte bine) după care voi aștepta stabilizarea prețului pentru a începe o investiție pe termen lung fiindcă, DA, sunt convins că așa cum Amazon au decis să comande MAI MULT decât acele 100.000 de bucâți comandate acum vreun an, și datorită faptului că și Amazon și Ford au investit în această companie … viitorul eu zic ca sunt CEL PUȚIN bine 🙂

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.