Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Staking MEGA profitabil & Airdrop cu investiție minimă – Ghid pas cu pas și Spor la tiparniță!

Staking MEGA profitabil & Airdrop cu investiție minimă – Ghid pas cu pas și Spor la tiparniță!

Odată cu lansarea Firefly 1.3.0, funcționalitatea de pariare este complet integrată, iar deținătorii de IOTA pot începe să își parieze IOTA-urile în schimbul SMR, simbolul nativ al rețelei Shimmer și ASMB, simbolul nativ al rețelei Assembly.

Ambele jetoane vor fi distribuite conform ratelor și programelor de distribuție anunțate anterior, disponibile pe site-urile web Shimmer și Assembly. Participanții la jetoane IOTA pot alege să fie recompensați fie în tokeni SMR, fie în tokeni ASMB sau ambele în același timp, fără blocări, costuri suplimentare sau penalități.

Ghid pas cu pas:

Airdrop 1: Shimmer Airdrop

 1. Cumpărați MIOTA dacă nu dețineți deja unele. Puteți cumpăra MIOTA de la Binance.
 2. Descărcați portofelul Firefly.
 3. Depuneți MIOTA în portofelul Firefly.
 4. Acum începeți pre-staking și înscrieți-vă pentru Airdrops Shimmer.
 5. Staking-ul va începe oficial pe 28 decembrie la ora 15:00 CET și va dura 90 de zile.
 6. Întreaga aprovizionare cu jetoane va fi transferată către stakers IOTA.
 7. Recompensele vor fi distribuite într-un raport de 1 MIOTA: 1 SMR la fiecare 10 secunde.
 8. Portofelul dvs. trebuie să atingă o sumă minimă de 10.000.000 SMR pentru ca airdrop să fie primit.
 9. Recompensele vor deveni transferabile după lansarea rețelei Shimmer.

Airdrop 2: Airdrop de Assembly

 1. Cumpărați MIOTA dacă nu dețineți deja unele. Puteți cumpăra MIOTA de la Binance.
 2. Descărcați portofelul Firefly.
 3. Depuneți MIOTA în portofelul Firefly.
 4. Acum începeți pre-staking și înscrieți-vă pentru Airdrops Assembly.
 5. Miza va începe oficial pe 28 decembrie la ora 15:00 CET și va; durează 90 de zile.
 6. Recompensele vor fi distribuite la un raport de 1 MIOTA: 0,000004 ASMB la fiecare 10 secunde.
 7. Portofelul dvs. trebuie să atingă o sumă minimă de 1,0 ASMB (1.000.000 de microASMB) pentru ca airdrop să fie primit.
 8. Un total de 8% din aprovizionarea cu jetoane va fi distribuită în Airdrop inițial

Pentru mai multe informații despre airdrop, consultați acest articol.

În timpul perioadei de pre-staking de șapte zile, stakerii își pot muta fondurile din schimburi în Firefly și le pot marca pentru miza în portofel. Participanții vor primi recompensele de miză începând cu 28 decembrie la ora 15:00 CET pentru următoarele 90 de zile. Tokenurile SMR și ASMB recompensate vor deveni transferabile odată cu lansarea fiecărei rețele respective în 2022.

Nu numai că staking-ul IOTA adaugă un alt nivel de utilitate tokenului IOTA, dar marchează și prima etapă importantă atât pentru rețelele Shimmer, cât și pentru Assembly. Ambele jetoane formează coloana vertebrală a rețelelor lor respective și sunt concepute pentru a recompensa comunitatea și a împuternici ecosistemele pe deplin autonome.

Citeste si: MeritCircle: O nouă investiție în portofoliu crypto/metaverse. Un DAO axat pe dezvoltarea economiei de tip play-to-earn

Mizați IOTA și primiți tokeni SMR

SMR este simbolul nativ al rețelei Shimmer și va fi fundația sa economică, adăugând la securitatea acesteia și facilitând tranzacțiile și interacțiunile în cadrul ecosistemului emergent pe rețeaua de staging. Tokenul va permite viitoarele aplicații DeFi, NFT, DAO și alte dApps.

Fiecare MIOTA mizată va genera 1 SMR pentru staker-ul său la fiecare 10 secunde timp de până la 90 de zile și fiecare portofel mizat trebuie să atingă o sumă minimă de 10.000.000 SMR pentru ca airdrop-ul să fie primit.

Durata maximă de miză este de 90 de zile. Staking-ul ia forma lichidului, în care utilizatorii își pot transfera cu ușurință jetoanele în orice moment – ​​nu există niciun fel de blocare.

Pentru a calcula recompensele potențiale de miză, puteți utiliza calculatorul de recompense de pe site-ul web Shimmer aici.

Mizați IOTA și primiți tokeni ASMB

ASMB este simbolul nativ al rețelei Assembly. Acesta va asigura securitatea rețelei și va sprijini mecanismele de guvernare ale Adunării odată ce rețeaua va fi lansată.

Întreaga aprovizionare de jetoane de 100 de miliarde de jetoane va fi distribuită pe parcursul a cinci ani, cu diverse programe de atribuire și blocare . 20% din aprovizionare va fi distribuită participanților IOTA pe o perioadă de doi ani, făcând deținătorii IOTA cei mai mari părți interesate din ecosistemul Assembly. Pentru fiecare MIOTA mizat, stakerii IOTA vor primi 0,000004 ASMB la fiecare 10 secunde (sau patru microASMB) timp de până la 90 de zile. Fiecare portofel mizat trebuie să atingă o sumă minimă de 1,0 ASMB (1.000.000 de microASMB) pentru ca airdrop-ul să fie primit.

Prima perioadă de miză va începe cu o perioadă de miză de 90 de zile în care până la 8% din întreaga aprovizionare de jetoane va fi distribuită participanților de jetoane IOTA, în funcție de rata de participare la miza. Restul va fi distribuit participanților de token IOTA după upgrade-urile de tokenizare și Smart Contract pe rețeaua principală IOTA, încheindu-se după o perioadă totală de miză de 24 de luni.

În plus, odată ce rețeaua principală Assembly va fi lansată, utilizatorii își vor putea miza jetoanele ASMB pentru a securiza rețeaua și vor fi recompensați proporțional printr-o inflație ASMB anticipată de 8% anual.

Pentru a calcula recompensele potențiale de miza pentru următorul eveniment de miza, puteți folosi calculatorul de recompense de pe site-ul web al Adunării aici .

Instrucțiuni de mizare a portofelului Firefly

Staking IOTA va fi posibilă numai în portofelul Firefly al IOTA și nu este acceptată de nicio terță parte. Pentru a începe miza (după marți, 21 decembrie, ora 15:00 CET), asigurați-vă că ați descărcat cea mai recentă versiune a portofelului Firefly de pe site-ul web firefly.iota.org , apoi parcurgeți următorii pași:

Mai întâi, conectați-vă la profilul dvs. introducând codul PIN și continuați să navigați la noua filă de miză.

Aici veți putea fie să „mizați înainte” fie să vă „mizați jetoanele” (în funcție de faza de miză în care vă accesați portofelul). Faza de pre-miză este o perioadă de șapte zile înainte ca recompensele de miză să înceapă pe 28 decembrie la ora 15:00 CET, oferind utilizatorilor timp suficient pentru a decide asupra evenimentului de miza la care doresc să participe înainte de a începe miza. De asemenea, garantează că utilizatorii care doresc să mizeze jetoane IOTA nu pierd începutul. Odată ce cele șapte zile s-au încheiat, veți începe să primiți recompense de miză în portofel.

Fiecare portofel al unui profil de utilizator trebuie să fie mizat separat. Când marcați jetoanele IOTA pentru miza, vi se trimite o tranzacție cu metadate atașate pentru a indica faptul că doriți să mizați cu fondurile marcate. Orice fonduri mizate într-un anumit portofel vor fi trimise la o adresă de pe același portofel, fiind necesar ca tokenurile din fiecare portofel să fie marcate individual pentru miza.

Pentru a miza un portofel, apăsați pur și simplu butonul de miză și selectați la ce airdrops doriți să participați. Vă rugăm să rețineți că portofelul nu trebuie să fie deschis pentru a primi airdrops odată ce ați inițiat miza.

Odată ce apăsați pe confirmare, Firefly va emite tranzacția specială de miză. Odată ce această tranzacție a fost confirmată, interfața de utilizator se va actualiza pentru a arăta că acum sunteți pregătit pentru miza!

Faza de „pre-miză” durează șapte zile. Odată ce s-a terminat, veți începe să primiți recompensele SMR și/sau ASMB în portofel. Puteți vedea recompensele totale din tabloul de bord.

Puteți începe să mizați în orice moment după începerea oficială a distribuirii recompenselor. Recompensele dvs. vor fi pur și simplu mai mici, deoarece nu veți participa în timpul întregii perioade de distribuire a jetoanelor.

Alte informații importante

Vă puteți trimite oricând jetoanele mizate dintr-un portofel mizat. Dar dacă o faceți, va trebui să reluați manual toate jetoanele rămase. Firefly vă va avertiza dacă încercați să trimiteți jetoane mizate. Datorită protecției împotriva prafului, există un număr minim de recompense de jetoane pe care trebuie să le câștigi pentru a primi jetoanele la lansarea rețelelor. Recompensa minimă pentru Shimmer este 10.000.000 SMR. Recompensa minimă pentru Asamblare este 1 ASMB. Firefly vă va informa dacă nu ați atins încă valoarea minimă a recompensei.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.