Portofoliul complet al lui Warren Buffett și cum putem investi în el

Iată o privire asupra portofoliului lui Warren Buffett. Acesta totalizează 293 miliarde USD deținute de acțiuni.

Apple este de departe cea mai mare poziție din portofoliu, stocul crescând de la o investiție inițială de 35 miliarde USD la 121 miliarde USD astăzi.

Unele dintre poziții, deși ocupă cantități masive din portofoliu, nu sunt companii pe care Buffett le cumpără astăzi.

Coca Cola și American Express sunt cele care rămân în mare parte neatinse din anii ’80. Deținerea de acțiuni bune timp de 40 de ani poate da roade mari.

Întregul portofoliu plătește 4,6 miliarde USD în dividende pe an. Lăsând bani de rezervă pentru a-i investi în mai noi proiecte.

BONUS: Aveti aici un instrument prin care puteti vedea si puteti investi in portofoliul lui Warren Buffett si sa faceti bani ipreuna cu el 🙂 Mult succes! – https://bit.ly/portofoliu-buffett

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share: